muslimahbijak.com

wibiya widget

NOTES

SALAM, ~ DAPATKAN BAJU MUSLIMAH DEWASA DAN KANAK-KANAK SERTA DAPATKAN HARGA PROMOSI DETOX FOOT PATCH SEGERA.. ~ BANKIN SEBELUM JAM 2ptg, KAMI POS LAJU PTG INI JUGA DAN SELEPAS JAM 2ptg ESOKNYE ~ sms nama, alamat, jumlah bankin, masa bank in, ke 0127121230 OR just PM me yaa .TQ BAJU MUSLIMAH DEWASA & KANAK-KANAK JIKA BELI SEHELAI..HARGA BIASA MGIKUT SAIZ JIKA LEBIH 2 HELAI..AKAN DIBERI DISKAUN BEST2 PUNYE.. :)
cara pembayaran:- maybank:-151146648201. cimb 01270010661528. (siti zulnorain othman) 012 7121230 -PUAN YAN

Followers

lengkapkan pesanan anda di sini

Name:
Email Address:
Mobile Number
Address
Item Code
Colour
Size
Quantity
Preferred Contact Method
Payment Details

This HTML form was created by Freedback.

Wednesday, January 19, 2011

GOLD SLIMMING PATCH

DETOX GOLD SLIMMING


Sebagaimana DETOX FOOT PATCH mampu membuang toksin dan menurunkan berat badan, GOLD SLIMMING PATCH ini mampu membantu penurunan berat badan dengan LEBIH efektif dan selamat.

GOLD SLIMMING PATCH

HARGA DARI MUSLIMAHBIJAK

10 KEPING = RM20 + KOS POS LAJU - RM6
30 KEPING = RM50 + KOS POS LAJU - RM6
50 KEPING = RM85 + KOS POS LAJU - RM6
100 KEPING = RM150 TERMASUK KOS PENGHANTARAN

Dalam tidur pun toksin boleh keluar? sungguh mudah!. Bagaimana? anda tampal, rehat dan tidur. Biar Foot Patch ni yang buat kerja (asbab). Bukan lama sangat. Hanya 6-8 jam sahaja dah memadai. Keesokkannya, anda akan rasakan sesuatu yang lain dari hari biasa anda.

Pengalaman yang pasti anda tidak akan lupakan. Pengalaman apa tu? sudah pasti anda akan merasai kenikmatan tidur yang lena, kesegaran badan, tidak mudah lesu dan paling penting tidak stress! Wow!

Apakah Toksin?

Toksin dalam tubuh manusia terjadi akibat pencemaran.Antaranya ialah pencemaran makanan akibat penggunaan bahan kimia secara berleluasa seperti racun perosak, racun serangga dan baja kimia untuk aktiviti pertanian. Kesihatan menjadi lebih parah apabila manusia mengambil makanan yang mengandungi bahan pengawet, perasa tiruan, bahan tambahan dan sebagainya merupakan punca utama terjadi toksin dalam badan. Inilah sebabnya terjadi pelbagai penyakit seperti tumor, kanser, migrain dan sebagainya.

Fakta daripada pelbagai kes penyakit mendapati bahawa hampir 90% punca penyakit adalah disebabkan oleh toksin. Di dalam sistem fisiologi tubuh, apabila seseorang itu sakit, badan sedang berusaha untuk menyingkirkan sisa-sisa bunagan, mukus dan toksin yang menghalang fungsi tubuh.Toksin yang berada di dalam saluran darah akan di bawa ke pelbagai bahagian organ dan merosakkannya.


Kesan Kemudaratan Toksin Kepada Tubuh?

Hakikatnya, pengambilan makanan terlalu berasid seperti daging, makanan diperhalus seperti nasi, roti, gula, manisan, makanan goreng berminyak, protein berlebihan dan lain-lain adalah faktor yang menyumbang kepada masalah kesihatan. Di samping, makanan yang mengandungi bahan kimia seperti pengawet, pewarna dan perasa tiruan, antibiotik, racun perosak dan lain-lain.

Jika badan terlalu berasid serta berlaku proses penapaian dalam usus akan meningkatkan kandungan toksin di dalam badan keta. Toksin tersebut akan diserap dan melekat dalam darah yang menyebabkan terjadinya pelbagai masalah kesihatan atau penyakit. Antara penyakit yang diakibatkan oleh tindakbalas toksin dalam darah, ialah:-

Penyakit Kulit

Penyakit kulit terjadi apabila toksin dalam darah cuba keluar melalui kulit. Pengumpulan toksin di dalam kulit akan mengakibatkan penyakit seperti jerawat, furunkel dan lain-lain.

Tumor

Tumor berpunca daripada bahan buangan bertoksin yang berkumpul dipelbagai tisu badan.

Demam

Demam adalah proses semulajadi badan untuk membersihkan diri sendiri. Apabila sel darah putih menentang toksin di dalam badan, Kadar metabolisme semakin cepat, mengakibatkan tubuh menjadi demam.

Penyakit Jantung dan Tekanan Darah Tinggi

Toksin yang melekatkan di dalam darah akan menjejaskan kelancaran perjalanan darah. Ia menyebabkan jantung, bekerja lebih kuat untuk melancarkan perjalanan darah yang melalui saluran yang tersumbat. Ia akan mengakibatkan pembesaran jantung, sementara tekanan ke atas saluran tersumbat akan mengakibatkan tekanan darah tinggi. Di samping, buah pinggang dan sistem endoktrin dalam usaha membersihkan toksin akanmerembes pelbagai jenis kimia yang menyebab terjadinya tekanan darah tinggi.

Oleh itu, langkah awalan untuk menyembuhkan penyakit ialah dengan menyingkirkan toksim dan tidak semata-semata mengawal sebarang penyakit dengan ubat sahaja.


Toksin Meracuni Tubuh Anda?

Kulit mencerminkan kesihatan dalam anda. Ia berfungsi sebagai 'kaca televisyen' yang memaparkan apa yang berlaku di dalam tubuh manusia. Jika tubuh tidak sihat ia boleh dilihat daripada kulit yang tidak berseri, pucat, berjerawat dan kusam.

Bukan setakat penyakit, kulit juga menjadi ‘suara’ memberitahu sama ada seseorang itu diselubungi perasaan tenang, gembira atau sebaliknya.

Justeru, setiap orang pastinya mahu kelihatan segar, bertenaga, berseri dan mempunyai kulit yang mulus menawan.

Ramai yang hanya mengutamakan kecantikan dengan memberi penekanan dari luaran. Tidak kira lelaki mahupun wanita, masing-masing sanggup mengeluarkan sejumlah wang untuk membeli vitamin, set penjagaan kulit dan juga makanan tambahan.

Namun, TIDAK ramai yang terfikir untuk melakukan pembuangan toksin dalam badan.

Bayangkan jika seseorang yang tidak pernah membuang toksin sejak lahir hingga umurnya mencecah 30 tahun, bermakna sudah macam-macam sisa toksin terkumpul dalam badannya. Jika sistem semula jadi tubuhnya tidak mampu untuk membuang toksin tersebut secara semula jadi, itulah yang akan menyebabkan kulit seseorang itu kusam, berjerawat dan banyak lagi keburukan lain.

Toksin terdapat hampir di semua organ manusia, di mana sebahagian besarnya terhasil apabila sisa makanan yang tidak dicerna sepenuhnya, pemakanan ubat-ubatan kimia, merokok, pengambilan minuman keras dan pemakanan yang tidak seimbang, tidak dapat dikeluarkan dari dalam tubuh. Justeru, sisa-sisa ini akan terkumpul di mana-mana bahagian dalam organ tubuh manusia lalu menghasilkan toksin. Sepatutnya semua sisa-sisa ini dikeluarkan dengan cara semula jadi membabitkan dua organ utama utama iaitu hati dan usus.

Rutin pembuangan air besar terganggu:

Antara kaedah penyingkiran toksin secara semula jadi ialah melalui perkumuhan seperti pembuangan air besar yang perlu berlaku sekurang-kurang sekali sehari bagi orang normal.Terdapat mereka yang hanya membuang air besar seminggu sekali. Ini kerana corak pemakanan yang tidak betul seperti kurang mengambil makanan berserat dan minum air masak serta kurang bersenam.

Sedangkan proses membuang air besar yang normal dan baik untuk seseorang ialah sekali sehari. Namun jika seseorang tidak membuang air dengan kadar yang sepatutnya, kemungkinan besar, najis yang berada di dalam usus akan menjadi hitam dan melekat pada dinding usus seterusnya menjadi toksin dalam tubuh. Toksin yang tidak dikeluarkan secara semulajadi itu pula, akan diserap semula dalam badan.

Tubuh tidak pernah melakukan proses detox atau nyah toksin sejak lahir, biasanya akan menghantar ‘tanda’.


Tanda-tanda seseorang itu BANYAK toksin:

 1. Kerap sakit kepala.
 2. Badan akan berasa letih tanpa sebarang sebab.
 3. Susah bangun tidur.
 4. Bahagian keliling mata gelap.
 5. Bahagian-bahagian tertentu di permukaan kulit seperti di bahagian bawah lengan, celah paha dan sebagainya juga akan kelihatan gelap daripada warna asal kulit.
 6. Banyak angin, alahan, inflamasi pada sendi.
 7. Sinus.
 8. Berat badan meningkat.
 9. Kehadiran selulit.
 10. Masalah jerawat dan banyak lagi.

Semua ini adalah tanda-tanda bahawa tubuh perlu menjalani proses nyah toksin bagi membersihkan ruang yang tersumbat.
Jun Gong Foot Patch umpama ‘alat’ pencuci yang ‘menyerap’ sisa buangan yang tidak pernah dibuang dalam tempoh yang sepatutnya.”

Toksin berlebihan mempengaruhi emosi:

Kajian yang menunjukkan bahawa jika seseorang mengalami toksin berlebihan dalam badan ia bukan hanya melibatkan fungsi anatomi tubuh tetapi emosi juga seperti:
 • Rasa was-was/ragu-ragu.
 • Mudah berasa marah.
 • Emosional
 • Sering tidak tenang.

  Toksin yang tidak dibuang menyebabkan lymphatic system (sistem limfa) tidak berfungsi dengan baik. Ia menjadikan seseorang degil, tidak boleh duduk diam, kelam kabut dan tidak yakin dengan kebersihan.

  Alternatif lain membuang toksin:

  Terdapat juga cara yang lebih ekstrem iaitu melalui proses yang dinamakan colonic irrigation atau mencuci usus. Cara ini dibuat dengan memasukkan tiub ke dalam usus dan menyedut kotoran yang ada di dalamnya. Ianya agak mahal dan hanya boleh dilakukan oleh pengamal perubatan yang diiktiraf.

  Oleh itu, kenapa perlu mengeluarkan kos yang mahal dan berisiko?

  TAMPAL >>> REhAT >>> TIDUR

  Mudah! Hanya Tampal pada kedua belah kaki, rehatkan badan anda di atas katil dan tidur dengan nyenyak sekali!! Benarkan Detox Foot Patch Bekerja untuk badan
  anda.

  dapatkan harga murah dari muslimahbijak

  PROMOSI HARGA!!! FOOT DETOX PATCH
  PACKAGE A > 10 pcs + FREE POSTAGE = RM20
  PACKAGE B > 20 pcs + FREE POSTAGE = RM36
  PACKAGE C > 50 pcs + FREE POSTAGE = RM60
  PACKAGE D > 100 pcs + FREE POSTAGE = RM100
  PACKAGE E > 200 pcs + FREE POSTAGE = RM190
  PACKAGE F > 300 pcs + FREE POSTAGE = RM 280

  DAPATKAN HARGA PROMOSI EKSPRESS DETOX FOOT PATCH 50 pasang RM60 dan 100 pasang RM100.. POS PERCUMA. BANKIN SEBELUM JAM 2ptg, Kami POS LAJU PTG INI JUGA DAN SELEPAS JAM 2ptg ESOKNYE...Bank in MAYBANK @ CIMB sms nama,alamat,jumlah bankin, masa bank in, ke 0127121230 .TQ

  cara pembayaran:-
  maybank:-151146648201.
  cimb 01270010661528.
  (siti zulnorain othman)
  012 7121230 -PUAN YAN

  No comments: